Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 30th, 2021

Film – Detectivi de cartier – Watching the Detectives (2007) Cillian Murphy, Lucy Liu

poster Watching the Detectives (2007)Watching the Detectives, comedie romantică, film american, regia Paul Soter.
În rolurile principale: Cillian Murphy, Lucy Liu, Jason Sudeikis.

Caseta film Watching the Detectives
Titlul original: Watching the Detectives
Regia: Paul Soter
Scenariul: Paul Soter
Distributia: Cillian Murphy (Neil), Lucy Liu (Violet), Jason Sudeikis (Jonathan), Michael Panes (Lucien), Heather Burns (Denise), Callie Thorne (Marcia), Michael Yurchak (Buddy), Josh Pais (Andy), Brett Gelman (Glenn), Mark Harelik (Detective Barlow), Ali Reza (Detective Lowenstein), Steve Lemme (the Waiter), Erik Stolhanske (Chad), Paul Soter (Jason the UPS guy), Richard Waddingham (Denis / The Bald Giant)..
Durata: 91 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Detectivi de cartier
Într-o scenă întunecată de film noir alb-negru, un detectiv în stilul anilor 1940 împușcă un răufăcător — pentru că a încercat să returneze un videoclip târziu. Luminile se aprind, dezvăluind că privim o reclamă pentru Gumshoe Video, iar detectivul este Neil (Cillian Murphy), proprietarul magazinului, care prezintă în premieră anunțul pentru prieteni la o petrecere la modestul său magazin video cinefil. Iubita lui Denise (Heather Burns), care apare în reclamă, nu se prezintă la sărbătoare.

A doua zi, Neil o întâlnește pe Denise la un restaurant, dar înainte de a merge la masă, îl pune pe un chelner (Steve Lemme) să-i verse un pahar cu apă, doar pentru a o vedea cum reacţionează exagerat. Ea nu este amuzată de farsă și îi spune că trebuie să-și aranjeze viața în loc să se uite doar la filme și să joace jocuri imature. El se desparte de ea, spunându-i că nu prea seamănă cu Katharine Ross în Butch Cassidy și Sundance Kid.

Watching the Detectives (2007)