Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 28th, 2022

Film – Diabolicele – Diabolique (1996) Sharon Stone, Isabelle Adjani

poster Diabolique (1996)Diabolique, thriller psihologic, film american, regia Jeremiah Chechik.
În rolurile principale:
Nicole, o femeie sexy si sigura pe sine, este mai intai atrasa de farmecul magnetic al lui Guy, dar apoi este dezgustata de minciunile si de egoismul acestuia. Acum se simte prinsa ca intr-o capcana intre dorinta si frustrare, incapabila de a-l parasi pe Guy, dar din ce in ce mai putin dispusa sa-i indure cruzimile. Mia Baran, timida si bolnavicioasa sotie a lui Guy, este adusa in pragul sinuciderii de infidelitatile sotului sau si de umilintele la care acesta o supune in mod constant..

Caseta film Diabolique
Titlul original: Diabolique
Regia: Jeremiah Chechik
Scenariul: Henri-Georges Clouzot
Distributia: Sharon Stone (Nicole Horner), Isabelle Adjani (Mia Baran), Chazz Palminteri (Guy Baran), Kathy Bates (Shirley Vogel), Spalding Gray (Simon Veatch), Shirley Knight (Edie Danziger), Allen Garfield (Leo Katzman), Adam Hann-Byrd (Erik Pretzer), Clea Lewis (Lisa Campos), Donal Logue (Video Photographer #1), J. J. Abrams (Video Photographer #2)
Durata: 107 minute
An: 1996
Gen: Drama/Horror/Mister

Filmul – Diabolicele
..Sotia traumatizata si amanta furioasa decid sa-l ucida pe Guy pentru a pune capat, o data pentru totdeauna, vrajei sale malefice. Nicole concepe un plan care pare fara greseala, iar Mia, in ciuda fricii, reuseste sa-si duca la indeplinire rolul ei in complot. Crima decurge dupa plan, pana cand un detectiv neconventional (Kathy Bates) incepe sa investigheze disparitia barbatului. Mai mult, o serie terifianta de indicii sugereaza ca Guy nu e tocmai mort si ca se va intoarce pentru a se razbuna.

Click aici pentru toate filmele Thriller

Diabolicele – Diabolique (1996) subtitrat