Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 4th, 2023

Film – Diavolul în domnișoara Jones II – The Devil In Miss Jones 2 (1982)

Diavolul în domnișoara Jones II

poster The Devil In Miss Jones 2 (1982)The Devil In Miss Jones 2, adult, clasic porno, film american, regia Henri Pachard.
In rolurile principale: Georgina Spelvin, Jack Wrangler, Robert Kerman.

Filmul The Devil In Miss Jones 2 (1982) este o continuare la The Devil in Miss Jones, Part 1 (1973).

Caseta film The Devil in Miss Jones Part II (1982)
Titlul original: The Devil in Miss Jones Part II
Regia: Henri Pachard
Scenariul: Ellie Howard, Henri Pachard
Distributia: Georgina Spelvin (Justine Jones), Jack Wrangler (Lucifer), Robert Kerman (The Devil’s Advocate), Jacqueline Lorians (Roxanne), Joanna Storm (Private Parts), Anna Ventura (Eve Schwartz), Michael Bruce (Captain), Samantha Fox (Sister Angela), Bobby Astyr (Arnold), Alan Adrian (Cyrano), Ron Jeremy (Iago), Dena Ferrara (Cleopatra), Sharon Kane (Laughing Lady), Merle Michaels (Nurse), Sharon Mitchell (Marie Antoinette), Ashley Moore (Sheik)..
Durata: 83 minute
An: 1982
Gen: Adult/Comedie

Filmul – Diavolul in domnisoara Jones, partea a doua
Justine Jones face o înțelegere sexuală cu Diavolul însuși pentru a câștiga o întoarcere pe pământ ca om nemuritor. Cu toate acestea, câștigându-și evadarea, Lucifer se îndrăgostește de ea. El nu vrea ca ea să meargă, dar nu poate recunoaște pentru că el este Diavolul. Povestea începe în timp ce el încearcă să-i plaseze sufletul în corpuri nubile de pe pământ, care sunt din ce în ce mai îndepărtate de oportunitățile de sex, pentru a-i refuza cu gelozie singurul lucru pe care îl tânjește.
În cele din urmă încearcă corpul unei călugărițe, dar asta îl aduce în conflict cu EL, rezultând un final plin de umor..

The Devil In Miss Jones 2 (1982)