Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 12th, 2018

Film – Din dragoste pentru Roma – To Rome with Love (2012) Woody Allen, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg

Din dragoste pentru Roma

poster To Rome with Love (2012)To Rome with Love, comedie romantică, coproducție Italia / SUA, regia Woody Allen.
În rolurile principale: Woody Allen, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg
Un arhitect de renume care îşi retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un diector de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre, toți se întâlnesc la Roma.

Caseta film To Rome with Love
Titlul original: To Rome with Love
Regia: Woody Allen
Scenariul: Woody Allen
Distributia: Woody Allen (Jerry), Penélope Cruz (Anna), Jesse Eisenberg (Jack), Pierluigi Marchionne (Traffic Policeman), Flavio Parenti (Michelangelo), Alison Pill (Hayley), Alessandro Tiberi (Antonio), Alessandra Mastronardi (Milly), Alec Baldwin (John), Carol Alt (Carol), David Pasquesi (Tim)..
Durata: 112 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Din dragoste pentru Roma
Comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare orașe din lume. Protagoniștii sunt un arhitect de renume care își retrăiește tinerețea, un localnic din clasa mijlocie care se trezește brusc că devine cea mai mare celebritate a orașului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate și un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreț a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

Din dragoste pentru Roma – To Rome with Love (2012) subtitrat

About the Author