Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 8th, 2020

Film – Din prea multa dragoste – A Lot Like Love (2005)

poster A Lot Like Love (2005)A Lot Like Love, comedie romantică, film american, regia Nigel Cole.
În rolurile principale: Ashton Kutcher, Amanda Peet, Taryn Manning.
In timpul calatoriei de la Los Angeles spre New York, intre Oliver (Ashton Kutcher) si Emily (Amanda Peet) se creeaza o conexiune, pentru ca in final sa ajunga la concluzia ca nu se potrivesc. Soarta le joaca insa o farsa si in urmatorii 7 ani ei se vor reintalni de mai multe ori ajungand de la simple cunostiinte la buni amici si in final… iubiti?..

Caseta film A Lot Like Love
Titlul original: A Lot Like Love
Regia: Nigel Cole
Scenariul: Colin Patrick Lynch
Distributia: Ashton Kutcher (Oliver Martin), Amanda Peet (Emily Friehly), Kathryn Hahn (Michelle), Kal Penn (Jeeter), Ali Larter (Gina), Taryn Manning (Ellen Martin), Tyrone Giordano (Graham Martin), Amy Aquino (Diane Martin), Gabriel Mann (Peter), Jeremy Sisto (Ben Miller), Moon Bloodgood (Bridget), Sam Pancake (Hipster at Party)..
Durata: 107 minute
An: 2005
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Din prea multa dragoste
..În timpul unei călătorii aeriene de la Los Angeles spre New York, Oliver (Ashton Kutcher) și Emily (Amanda Peet), doi dintre pasageri, ajung să poarte un amplu dialog despre nimic, urmat de mici tatonări și o partidă de sex, pentru a-și da seama că de fapt nu se potrivesc. Șapte ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc și descoperă că între ei e totuși ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Din prea multa dragoste – A Lot Like Love (2005)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.