Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 29th, 2023

Film – Dincolo de pădure – Beyond the Forest (1949)

Dincolo de pădure

poster Beyond the Forest (1949)Beyond the Forest, film noir, film american, regia King Vidor; O nominalizare Oscar.
In rolurile principale: Bette Davis, Joseph Cotten.

Filmul Beyond the Forest (1949) se bazează pe romanul Beyond the Forest, scris de Stuart D. Engstrand.

Caseta film Beyond the Forest (1949)
Titlul original: Beyond the Forest
Regia: King Vidor
Scenariul: Lenore Coffee
Distributia: Bette Davis (Rosa Moline), Joseph Cotten (Doctor Lewis Moline), David Brian (Neil Latimer), Ruth Roman (Carol), Minor Watson (Moose), Regis Toomey (Sorren), Dona Drake (Jenny), Sarah Selby (Mildred Sorren), Ann Doran – Uncredited, Eve Miller – Uncredited
Durata: 97 minute
An: 1949
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Dincolo de padure
Rosa Moline este soția nemulțumită și neliniștită a lui Lewis, un medic dintr-un oraș mic din Wisconsin. Se plictisește ușor, nu este interesată de cariera soțului ei sau de orice legătură cu circumstanțele ei actuale. Își dorește de mult o viață plină de farmec, într-o lume în care poate avea lucruri scumpe și poate întâlni oameni cu adevărat interesanți.

De peste un an, ea are o aventură cu Neil Latimer, un om de afaceri din Chicago care deține cabana de vânătoare locală. Obosită să aștepte ca el să o ceară să se căsătorească și să se mute la Chicago, Rosa cere banii datorați de la pacienții lui Lewis – care adesea întârzie să-i plătească facturile, dar îl plătesc cu produse sau cu slujbe ciudate – pentru a-și finanța călătoria în oraș..

Beyond the Forest (1949)