Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Mar 30th, 2019

Film – Dincolo de trecut – Deja Vu (2006) Denzel Washington, Paula Patton, Jim Caviezel

poster Deja Vu (2006)Deja Vu, acțiune SF, film american, regia Tony Scott.
În rolurile principale: Denzel Washington, Paula Patton, Jim Caviezel.

Toți am experimentat pe pielea noastră neliniștitoarea senzație de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăiești când întâlnești un necunoscut și ai senzația că-l stii de-o viață sau când recunoști un loc deși știi foarte bine că n-ai fost niciodată acolo. Dar dacă aceste senzații sunt de fapt avertismente trimise din trecut sau indicii cu privire la viitor?..

Caseta film Deja Vu
Titlul original: Deja Vu
Regia: Tony Scott
Scenariul: Bill Marsilii, Terry Rossio
Distributia: Denzel Washington (ATF Special Agent Douglas Carlin), Paula Patton (Claire Kuchever), Jim Caviezel (Carroll Oerstadt), Val Kilmer (FBI Special Agent Paul Pryzwarra), Adam Goldberg (Dr. Alexander Denny), Elden Henson (Gunnars), Erika Alexander (Shanti)..
Durata: 126 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Crima/SF/Thriller

Filmul – Dincolo de trecut
..Deja vu-ul este cel care îl ghidează pe agentul Doug Carlin în investigația sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morți. Chemat să recupereze toate dovezile posibile după ce un feribot din New Orleans explodează din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi că ceea ce toți oamenii consideră că se petrece “numai în mintea lor” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce într-o cursă cu miză imensă: salvarea vieții a sute de oameni.

Dincolo de trecut – Deja Vu (2006) subtitrat