Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 18th, 2018

Film – Dincolo de uși – Sliding Doors (1998) Gwyneth Paltrow

Dincolo de uși

poster Sliding Doors (1998)Sliding Doors, dramă romantică, coproducție anglo-americană, regia Peter Howitt.
În rolurile principale: Gwyneth Paltrow, John Hannah, John Lynch.
Dragostea și cariera unei femei din Londra sunt în cumpănă, fără știrea ei, și depind dacă prinde sau nu un tren. Sunt prezentate ambele versiuni.

Caseta film Sliding Doors
Titlul original: Sliding Doors
Regia: Peter Howitt
Scenariul: Peter Howitt
Distributia: Gwyneth Paltrow (Helen Quilley), John Hannah (James Hammerton), John Lynch (Gerry), Jeanne Tripplehorn (Lydia), Zara Turner (Anna), Douglas McFerran (Russell), Paul Brightwell (Clive), Nina Young (Claudia), Virginia McKenna (Mrs. Hammerton), Kevin McNally (Paul), Christopher Villiers (Steve)
Durata: 99 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Dincolo de uși
Helen (Gwyneth Paltrow), o englezoaica sofisticata, directoare pentru relatiile cu publicul într-o firma londoneza, este pe punctul de a afla daca asa stau lucrurile. Viata ei pare bine pusa la punct. Are o ocupatie interesanta si îl are pe Gerry (John Lynch), un romancier în ascensiune. Dar, în ziua în care, cu totul imprevizibil, Helen este data afara din serviciu si se întoarce acasa mai devreme ca de obicei, viata sa ia o întorsatura bizara. Mai precis, doua întorsaturi bizare.

Dincolo de uși – Sliding Doors (1998) subtitrat