Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 26th, 2016

Film – Dispărut în misiune 3 – Braddock: Missing in Action III (1988)

Dispărut în misiune 3

poster Braddock Missing in Action III (1988) Braddock: Missing in Action III (Missing in Action 3), actiune aventura, film american aparut in 1988, regia Aaron Norris.
In rolurile principale: Chuck Norris, Aki Aleong, Yehuda Efroni, Roland Harrah III.

Caseta film Braddock: Missing in Action III
Titlul original: Braddock: Missing in Action III
Regia: Aaron Norris
Scenariul:  Steve Bing, James Bruner
Distributia: Chuck Norris (Col. James Braddock), Aki Aleong (Gen. Quoc), Roland Harrah III (Van Tan Cang), Miki Kim (Lin Tan Cang), Yehuda Efroni (Rev. Polanski), Floyd Levine (Gen. Duncan), Jack Rader (Littlejohn)..
Durata: 103 minute
An: 1988
Gen: Actiune/Aventura/Razboi

Filmul – Dispărut în misiune 3
Cand colonelul James Braddock a parasit Saigonul, a fost convins ca si-a pierdut pentru totdeauna sotia vietnameza. Nici o clipa nu s-a gandit ca aceasta ar mai putea fi in viata. Insa in momentul in care Braddock afla ca sotia sa traieste, ba mai mult, ca are un fiu pe care nu l-a vazut niciodata, colonelul pleaca in Vietnam pentru a-si recupera familia. Inarmat cu un intreg arsenal de ultima generatie, Braddock isi croieste drum in inima tarii aflate sub teroarea comunista. (Cinemagia)

Filmul Braddock: Missing in Action III (1988) subtitrat