Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jul 7th, 2021

Film – Diva purpurie – Scarlet Diva (2000)

Share This
Tags

poster Scarlet Diva (2000)Scarlet Diva, drama, film italian, regia Asia Argento.
În rolurile principale: Asia Argento, Jean Sheperd

Caseta film Scarlet Diva
Titlul original: Scarlet Diva
Regia: Asia Argento
Scenariul: Asia Argento
Distributia: Asia Argento (Anna Battista), Gloria Pirrocco (Young Anna), Jean Sheperd (Kirk Vaines), Herbert Fritsch (Aaron Ulrich), Francesca D’Aloja (Margherita), Vera Gemma (Veronica Lanza), Daria Nicolodi (Anna’s Mother), Selen (Quelou), Leo Gullotta (Dr. Vessi), Joe Coleman (Mr. Paar), Justinian Kfoury (J-Bird), Schoolly D (Hash-Man), Leonardo Servadio (Young Alioscia), Paolo Bonacelli (Swiss Journalist)
Durata: 91 minute
An: 2000
Gen: Drama

Filmul – Diva purpurie
Scarlet Diva este un film semi-autobiografic despre viața de actriță a actriței și regizoarei italiene Asia Argento. O parte autodistructivă din Anna Battista (Argento) o atrage spre droguri, sex și alte excese. Pentru a combate această descendență, ea încearcă să își îndeplinească latura creativă devenind regizor de film. Încercările lui Battista de a-și da seama de talentul ei sunt împiedicate de dorințele ei și de răspunsurile nepăsătoare ale celor din jur.

Ca parte a planurilor sale de a deveni regizoare și de a-și aduce povestea pe ecran, Battista călătorește la Los Angeles, dar întâlnește doar un producător de film dubios (Joe Coleman). Se îndrăgostește de o stea rock and roll australian indiferent (Jean Sheperd), apoi află că este însărcinată de el. Dar viața ei este încă în dezordine, deoarece folosește droguri pentru a se ajuta să se simtă mai bine.

Scarlet Diva (2000)