Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 4th, 2017

Film – Doamna are mână bună – A Big Hand for the Little Lady (1966)

Share This
Tags

Doamna are mână bună

poster A Big Hand for the Little Lady (1966)A Big Hand for the Little Lady, western, film american apărut în anul 1966, regia Fielder Cook.
În rolurile principale: Henry Fonda, Joanne Woodward, Jason Robards.lmul
Filmul A Big Hand for the Little Lady (1966) este o ecranizare după piesa de teatru pentru televiziune “Big Deal in Laredo”, scrisă de Sidney Carroll.

Caseta film A Big Hand for the Little Lady
Titlul original: A Big Hand for the Little Lady
Regia: Fielder Cook
Scenariul: Sidney Carroll
Distributia: Henry Fonda (Meredith), Joanne Woodward (Mary), Jason Robards (Henry P.G. Drummond), Paul Ford (C.P. Ballinger), Charles Bickford (Benson Tropp), Burgess Meredith (Doc Joseph Scully), Kevin McCarthy (Otto Habershaw), Robert Middleton (Dennis Wilcox), John Qualen (Jesse Buford), Percy Helton (Kevin McKenzie)..
Durata: 95 minute
An: 1966
Gen: Western

Filmul – Doamna are mână bună
In salonul lui Sam Rhine, situat undeva prin vestul american, se aduna o data pe an cinci dintre cei mai bogati oameni din regiune, pentru a juca poker pe mize consistente.
Henry P.G.Drummond a preferat sa vina la partida de poker, lasand nunta fiicei sale pe planul secund.
Avocatul Otto Habershaw a lasat un client de izbeliste doar pentru a nu rata jocul. Ceilalti trei bogati fiind Denis Wilcox, Jesse Buford si Benson Tropp.
In drumul lor spre San Antonio Texas, unde voiau sa cumpere o ferma si vreo 40 de acri de pamant, Meredith cu sotia sa Mary si fiul lor Jackie, trecand prin zona, se vad nevoiti sa opreasca la salonul lui Sam, unde solicita o camera pentru o noapte, caruta lor necesitand reparatii la roti.
Meredith cere insistent voie de la sotia sa, sa-l lase doar sa priveasca la jocul de poker, care desi nu e de acord, in cele din urma accepta, ea plecand la fierar pentru remedierea carutei. Nerezistand tentatiei, Meredith vrea sa intre si el in joc, dar cum taxa de intrare este de 1000 de dolari, apeleaza la banii pentru achizitionarea fermei.

Doamna are mână bună – A Big Hand for the Little Lady (1966) subtitrat