Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 12th, 2015

Film – Doamna de Monsoreau – La dame de Monsoreau (2008)

poster La dame de Monsoreau (2008) La dame de Monsoreau, drama, film francez pentru televiziune aparut in 2008, regia Michel Hassan.
In rolurile principale: Frédéric van den Driessche, Esther Nubiola, Thomas Jouannet.

Filmul La dame de Monsoreau (2008) este o adaptare cinematografica dupa romanul istoric La dame de Monsoreau, roman scris de Alexandre Dumas tatăl si publicat in anul 1846.

Caseta film La dame de Monsoreau
Titlul original: La dame de Monsoreau
Titlul alternativ: Kingdom of Felony
Regia: Michel Hassan
Scenariul: Alexandre Dumas tatăl, Alexandra Deman
Distributia: Frédéric van den Driessche (Conte de Monsoreau), Esther Nubiola (Diane de Monsoreau), Thomas Jouannet (Bussy d’Amboise), Anne Caillon (Ducesa de Guise), Frédéric Quiring (Duce de Anjou), Marie Denarnaud, Patrick Fierry (Henric al III-lea)..
Durata: 2×90 minute
An: 2008
Gen: Drama

FilmulDoamna de Monsoreau
Anul 1574. La doi ani de la sângerosul masacru de Sf. Bartolomeu. Catolicii radicali s-au adunat în jurul ducelui de Guise şi contelui de Monsoreau, dispuşi să facă orice pentru a distruge toate eforturile regelui Henric al III pentru pace. La proprietatea sa din Anjou, contele de Monsoreau organizează o conspiraţie în care fratele regelui, ducele de Anjou, joacă un rol major.
Dar hazardul pune în faţa lui Monsoreau obstacole neaşteptate. Jumătate angevină şi, jumătate spaniolă, Diane de Meridor poate distruge toate planurile lui, şi odată cu asta, soarta întregii ţări.

Partea 1 La dame de Monsoreau (2008) Partea 2 La dame de Monsoreau (2008)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.