Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 23rd, 2017

Film – Doamna din Shanghai – The Lady from Shanghai (1947)

Doamna din Shanghai

poster Film - Doamna din Shanghai - The Lady from Shanghai (1947) The Lady from Shanghai, dramă, film-noir american regizat de Orson Welles. Filmul este o ecranizare a romanului If I Die Before I Wake de Sherwood Kings.
In rolurile principale: Rita Hayworth, Orson Welles, Everett Sloane.

Caseta film The Lady from Shanghai
Titlul original: The Lady from Shanghai
Regia: Orson Welles
Scenariul: Sherwood King (romanul), Orson Welles
Distributia: Rita Hayworth (Elsa Bannister), Orson Welles (Michael O’Hara), Everett Sloane (Arthur Bannister), Glenn Anders (George Grisby), Ted de Corsia, Erskine Sanford, Gus Schilling..
Durata: 87 minute
An: 1947
Gen: Crima/Drama/Ecranizare

Filmul – Doamna din Shanghai
Michael O’Hara, in ciuda firii sale rationale, se angajeaza ca membru al echipajului unei ambarcatiuni ce se afla in drum spre San Francisco. In drum ei il culeg si pe Grisby, partenerul de afaceri al proprietarului ambarcatiunii, Arthur Bannister. Bannister are o sotie, Rosalie, care se pare ca-l place pe Michael mai mult decat pe sotul ei. Dupa o escala la Sausalito, Michael se alatura planului nebunesc a lui Grisby pentru a obtine fabuloasa suma de $5000 cu care sa inceapa o noua viata alaturi de Rosalie. Dar Grisby are grija sa arunce vina pe Michael asa ca acesta trebuie sa faca fata unei situatii stranii: sa fie aparat de sotul lui Rosalie.

Doamna din Shanghai – The Lady from Shanghai (1947) subtitrat