Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 3rd, 2019

Film – Doar tu şi eu. Al treilea e în plus – You, Me and Dupree (2006) Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon

poster You, Me and Dupree (2006)You, Me and Dupree, comedie, film american, regia Anthony Russo și Joe Russo.
În rolurile principale: Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon.
Owen Wilson este un celibatar cu suflet liber și un oaspete permanent – Randolph Dupree. Kate Hudson o interpretează pe Molly Peterson, o profesoară înțelegătoare, mireasa celui mai vechi prieten al lui Dupree, Carl (Matt Dilon). Alăturându-se acestui trio, dublu-câștigător al premiului Oscar, Michael Douglas joacă rolul tatălui lui Molly, dl. Thomson, în timp ce Seth Rogen îl interpretează pe Carl și pe bunul amic al lui Dupree, Neil..

Caseta film You, Me and Dupree
Titlul original: You, Me and Dupree
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Scenariul: Michael LeSieur
Distributia: Owen Wilson (Randolph “Randy” Dupree), Kate Hudson (Molly Thompson Peterson), Matt Dillon (Carl Peterson), Michael Douglas (Bob Thompson), Seth Rogen (Neil), Amanda Detmer (Annie), Ralph Ting (Toshi), Todd Stashwick (Tony), Bill Hader (Mark), Lance Armstrong (himself), Billy Gardell (the bar keep), Harry Dean Stanton (Curly)..
Durata: 109 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Doar tu şi eu. Al treilea e în plus
..Carl și Molly întâmpină un singur obstacol nefericit în noua lor lume a căsătoriei construită atât de perfect: Dupree. Un leneș cu suflet de poet, Dupree nu pare să primească o pauză de la The Man. Atunci când își ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, șeful lui Dupree îi lasă de înțeles acestuia că-și va pierde locul de muncă. Acum, fără un loc de muncă, fără mașină și evacuat din casa în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson pentru câteva zile; bine, poate pentru o lună sau mai mult.

Doar tu şi eu. Al treilea e în plus – You, Me and Dupree (2006) subtitrat

Server 1
Server 2