Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 9th, 2018

Film – Doc Hollywood (1991) Michael J. Fox, Bridget Fonda

Doc Hollywood

poster Doc Hollywood (1991)Doc Hollywood, comedie romantică, film american, regia Michael Caton-Jones.
În rolurile principale: Michael J. Fox, Julie Warner, Barnard Hughes.
Benjamin Stone (Michael J. Fox) este un tanar doctor ambitios care paraseste Washington-ul si se indreapta spre Beverly Hills unde i s-a oferit o slujba mai buna intr-o renumita clinica de chirurgie plastica.
Pentru a evita aglomeratia, Benjamin nu conduce pe autostrada, ci pe un drum mai putin circulat care trece printr-un orasel, Grandy, unde, de altfel are si un mic accident..

Caseta film Doc Hollywood
Titlul original: Doc Hollywood
Titlul alternativ: Dr. Hollywood: Uma Receita de Amor / Doc Hollywood – Dottore in carriera / El Dr. Hollywood / Доктор Голливуд
Regia: Michael Caton-Jones
Scenariul: Jeffrey Price, Peter S. Seaman, Daniel Pyne
Distributia: Michael J. Fox (Dr. Benjamin Stone, an aspiring surgeon), Julie Warner (Vialula/”Lou,” a tomboyish ambulance driver living in Grady), Barnard Hughes (Dr. Aurelius Hogue, an elderly doctor in Grady), Woody Harrelson (Hank Gordon, Grady’s local insurance salesman), David Ogden Stiers (Mayor Nick Nicholson), Frances Sternhagen (Lillian), Bridget Fonda (Nancy Lee Nicholson), Roberts Blossom (Judge Evans), Eyde Byrde (Nurse Packer), Mel Winkler (Melvin), George Hamilton (Dr. Halberstrom), Adele Malis-Morey (Woman with Glasses), Time Winters (Kyle Owens), K.T. Vogt (Mary Owens)
Durata: 104 minute
An: 1991
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Doc Hollywood
..Pentru ca a intrat pe nepusa masa in gardul unei case din acest oras, doctorul este condamnat la 32 de ore de munca in folosul comunitatii, la spitalul din oras.
Tot ce isi doreste este sa-si ispaseasca pedeapsa si sa-si vada de drum, dar in tot acest timp, locuitorii se ataseaza de el. Ben o intalneste aici pe Lou, o tanara extrem de atragatoare, curajoasa si nonconformista care il face sa uite de gandurile lui de parvenire si de fanteziile cu blondele din California.

Doc Hollywood (1991) subtitrat

About the Author