Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 31st, 2010

Film documentar Suspect Nation

Share This

suspect nation poster Vedeti aici filmul documentar Suspect Nation
Metodele de supraveghere video si control informatic dezvoltate in tarile occidentale sunt folosite si in Romania, dar mai putin in scopul combaterii terorismului, cat mai ales in cel al obtinerii puterii financiare…cu orice pret.


Extras din docunentar:
Marea Britanie a suferit schimbãri majore în ultimii ani.
De la 11 septembrie 2001, statul a dezvoltat o viziune foarte diferitã asupra cetãţenilor sãi. Noi tehnici de supraveghere au pãtruns în vieţile noastre. Iar noi nici mãcar nu ştim.
În toatã ţara, milioane de camere ne privesc. Poliţia va putea în curând sã înregistreze toate cãlãtoriile pe care le facem. Statul va dori în curând amprentele digitale şi scanãrile irişilor tuturor. Dar ce va urma în viitor e mult mai mult.
Guvernul spune cã avem nevoie de toatã tehnologia asta nouã pentru lupta împotriva criminalitãţii şi a terorismului sec. 21. Dar, departe de a face viaţa mai sigurã, ar putea sã-i ajute pe cei de care ne e cel mai teamã.
Statul are acum acum puterea de a examina şi a-şi bãga nasul în vieţile noastre, putere la care dictatorii din trecut nici nu puteau visa.
Sistemul londonez de taxare a congestiei traficului are 700 de camere, cu recunoaşterea automatã a nr. de înmatriculare. E fãcut sã aplice taxe celor care intrã în centru la orele de vârf.

S-a aflat recent cã CIA a accesat conturi bancare europene. SWIFT este sistemul international de transfer de bani folosit de 7500 de bãnci şi insituţii financiare din 200 de ţãri. În iunie 2006 'The New York Times' a dezvãluit cã CIA a somat SWIFT sã le dea accesul la imensul lor numãr de tranzacţii financiare.

 

"Folosirea fricii pentru a câştiga putere are o istorie foarte lungã. Politicienii, din timpuri imemoriale, au folosit aceastã tacticã. A funcţionat întotdeauna."
RFID – cipurile pentru identificare prin radiofrecvenţã, sunt mici transmiţãtoare ce pot fi ataşate aproape oricãrui produs şi citite de la distanţã…
Compania americanã VeriChip foloseşte tehnologia RFID pentru implanturi la oameni.

– falsuri, card, pasaport electronic, supraveghere electronica, id, cip, cctv, implant, abuzuri.

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.