Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 10th, 2019

Film – Doi îndrăgostiţi şi-un urs – Two Lovers and a Bear (2016)

poster Two Lovers and a Bear (2016)Two Lovers and a Bear, dramă, film canadian, regia Kim Nguyen.
În rolurile principale: Dane DeHaan, Tatiana Maslany.
Filmul urmează viața lui Roman și Lucy, doi oameni care duc un trai dificil într-un mic oraș friguros numit Apex, Nunavut, Canada. Ei sunt îndrăgostiți unul de celălalt, însă Lucy îi spune lui Roman faptul că trebuie să plece deoarece este urmărită de un individ în mod insistent. Roman îi spune la rândul său că nu poate să o urmeze din cauza unui trecut întunecat pe care la rândul său îl are și de care nu poate să scape. El încearcă s-o facă pe aceasta să plece fără el și chiar e împins spre punctul de-a se sinucide. În cele din urmă, Roman își dă seama de faptul că a o lăsa să plece singură nu este chiar o opțiune demnă de luat în seamă și că va trebui până la urmă să meargă alături de ea. Roman are și un talent ascuns despre care nimeni nu știe: el poate să comunice cu urșii și, din câte se pare, numai el este capabil de a-i auzi răspunzând. Drept urmare, un urs polar își face apariția de mai multe ori în viața lui și discută cu Roman despre probleme de viață..

Caseta film Two Lovers and a Bear
Titlul original: Two Lovers and a Bear
Regia: Kim Nguyen
Scenariul: Kim Nguyen
Distributia: Dane DeHaan (Roman), Tatiana Maslany (Lucy), Gordon Pinsent (Bear – voice), John Ralston (Lucy’s Father), Kakki Peter (John Tovok)
Durata: 96 minute
An: 2016
Gen: Aventura/Drama/Romantic

Filmul – Doi îndrăgostiţi şi-un urs
..Aflați pe snowmobil în drum către sud, ei sunt avertizați de un viscol iminent care urmează să se abata asupra zonei prin care călătoresc ei, dar aceștia își continuă drumul și se adăpostesc într-o fostă bază militară care în moment este abandonată, refuzând să se întoarcă din drumul lor. Lucy ajunge să creadă că acea persoană care o urmărește insistent a găsit-o din nou și se panichează.

Doi îndrăgostiţi şi-un urs – Two Lovers and a Bear (2016) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3