Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 30th, 2019

Film – Domnii preferă blondele – Gentlemen Prefer Blondes (1953) Jane Russell, Marilyn Monroe

poster Gentlemen Prefer Blondes (1953)Gentlemen Prefer Blondes, comedie, film american, regia Howard Hawks.
În rolurile principale: Jane Russell, Marilyn Monroe, Charles Coburn.
Bruneta Dorothy și blonda Lorelei sunt bune prietene, artiste de cabaret. Lorelei este logodită cu Gus Esmond, un tânăr bogat gata să-i ofere orice, iar cei doi plănuiesc să meargă în Franța pentru a se căsători. Gus este împiedicat de tatăl său și astfel Dorothy și Lorelei se îmbarcă pe vapor, urmărite de Ernie Malone, un detectiv angajat de bătrânul Esmond. În drum spre Franța, Dorothy se îndrăgostește de Malone, iar Lorelei face o pasiune pentru diamantele lui Sir Beekman, care e dispus să-i cedeze tiara deținută de soția sa..

Caseta film Gentlemen Prefer Blondes
Titlul original: Gentlemen Prefer Blondes
Regia: Howard Hawks
Scenariul: Charles Lederer
Distributia: Jane Russell (Dorothy Shaw), Marilyn Monroe (Lorelei Lee), Charles Coburn (Sir Francis “Piggy” Beekman), Elliott Reid (Ernie Malone), Tommy Noonan (Gus Esmond), Taylor Holmes (Mr. Esmond Sr.), Norma Varden (Lady Beekman), George Winslow (Henry Spofford III), Steven Geray (Hotel Manager)..
Durata: 91 minute
An: 1953
Gen: Comedie/Muzical/Romantic

Filmul – Domnii preferă blondele / Bărbații preferă blondele
..Detectivul surprinde dovezi ale infidelității lui Lorelei, care îl determină pe Sir Esmond să anuleze scrisoarea de credit prin care cheltuielile fetelor erau asigurate la Paris. Rămase fără bani, cele două se angajează la un cabaret, dar sunt urmărite de poliție, care vrea să recupereze tiara dată disparută de Lady Beekman. După ce bijuteria este găsită, Dorothy și Lorelei scapă de încurcături și sunt libere să se căsătorească cu pretendenții lor.

Domnii preferă blondele – Gentlemen Prefer Blondes (1953) subtitrat

Server 1
Server 2