Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 18th, 2018

Film – Domnișoara din Monaco – La fille de Monaco (2008) Fabrice Luchini

Domnișoara din Monaco

poster La fille de Monaco (2008)La fille de Monaco (The Girl from Monaco), comedie-dramă, film francez, regia Anne Fontaine.
În rolurile principale: Fabrice Luchini, Roschdy Zem, Louise Bourgoin.
Bertrand Beauvois, un bine cunoscut avocat, se află în Monte Carlo ca să o apere pe mama unui om de afaceri, acuzată de uciderea unui gigolo care avea legături cu gangsterii. Omul de afaceri îi asigură acestuia un bodyguard sobru și meticulos, Christophe. Beauvois, om de vârsta mijlocie se simte atras de Audrey, o fată energică de 20 de ani, fata de la meteo de la postul de televiziune local, care la un moment dat s-a întâlnit cu Christophe..

Caseta film La fille de Monaco
Titlul original: La fille de Monaco
Regia: Anne Fontaine
Scenariul: Anne Fontaine, Benoît Graffin
Distributia: Fabrice Luchini (Bertrand Beauvois), Roschdy Zem (Christophe Abadi), Louise Bourgoin (Audrey Varella), Stéphane Audran (Édith Lassalle), Jeanne Balibar (Hélène), Gilles Cohen (Louis Lassalle), Alexandre Steiger (Alain), Philippe Duclos (Inspector Taurand), Christophe Vandevelde (Tony)
Durata: 95 minute
An: 2008
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Domnișoara din Monaco
..Deși Christophe îl avertizează pe Beauvois să stea departe de Audrey, acesta se implică tot mai mult și petrece cu ea fiecare moment în care nu este în sala de judecată. Care sunt însă intențiile frumoasei femei? Vrea să distrugă cazul? Se joacă cu Beauvois? Caută avere sau are la rândul ei sentimente reale? Lui Beauvois ii place sexul sălbatic, dar nu și promiscuitatea ei.

Domnișoara din Monaco – La fille de Monaco (2008) subtitrat