Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 17th, 2019

Film – Don Jon (2013) Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson / subtitrat

poster Don Jon (2013)Don Jon, comedie romantică, film american, regia Joseph Gordon-Levitt.
În rolurile principale: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore.
Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) este un tip drăguț și de modă veche. Amicii lui îi spun Don Jon pentru că are abilitatea inegalabilă de a agăța câte o fată în fiecare weekend, dar nici cea mai grozavă aventură de genul ăsta nu se compară cu bucuria lui de a sta singur în fața calculatorului, urmărind postări pornografice..

Caseta film Don Jon
Titlul original: Don Jon
Regia: Joseph Gordon-Levitt
Scenariul: Joseph Gordon-Levitt
Distributia: Joseph Gordon-Levitt (Jon Martello Jr.), Scarlett Johansson (Barbara Sugarman), Julianne Moore (Esther), Tony Danza (Jon Martello, Sr.), Glenne Headly (Angela Martello), Brie Larson (Monica Martello), Rob Brown (Bobby), Jeremy Luke (Danny), Paul Ben-Victor (Priest), Lindsey Broad (Lauren)..
Durata: 90 minute
An: 2013
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Don Jon
..Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă, deșteaptă și de modă veche. Își petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood și vrea să-l găsească pe Făt- Frumos, cu care să fugă în lumea largă. Luptându-se cu așteptările pe care le are sexul opus vizavi de ei, Jon și Barbara se luptă de fapt cu o întreagă cultură creată de mass media, care e plină de închipuiri și fantezii, încercând să-și creeze propria lor viață intimă – aceasta este tema comediei scrisă și regizată de Joseph Gordon-Levitt.

Don Jon (2013) subtitrat

Server 1
Server 2