Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Nov 27th, 2018

Film – Donnie Brasco (1997) Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen

Donnie Brasco

poster Donnie Brasco (1997)Donnie Brasco, crimă dramă, film american, regia Mike Newell; O nominalizare Oscar, o nominalizare Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen.
Bazat pe fapte reale, acest film de exceptie reda povestea faimosului Joe Pistone, un agent FBI infiltrat in mafia new-york-eza a sfarsitul anilor ’70. Pistone (Johnny Depp) isi ia numele de Donnie Brasco si se imprieteneste cu Lefty Ruggiero (Al Pacino), un cap mafiot, a carui viata personala se duce de rapa. Cu o sotie care vrea sa-l paraseasca si cu un fiu toxicoman, Lefty se simte descumpanit. De treizeci de ani in Mafie, cu 26 de victime la activ, el realizeaza ca nu a devenit, nicidecum, persoana la care visa cand a hotarit sa se dea cu baietii rai pentru a trai o viata fara grija zilei de maine..

Caseta film Donnie Brasco
Titlul original: Donnie Brasco
Regia: Mike Newell
Scenariul: Paul Attanasio
Distributia: Al Pacino (Lefty), Johnny Depp (Donnie), Michael Madsen (Sonny Black), Bruno Kirby (Nicky), James Russo (Paulie), Anne Heche (Maggie), Željko Ivanek (Tim Curley), Gerry Becker (Dean Blandford FBI), Robert Miano (Sonny Red), Brian Tarantina (Bruno), Rocco Sisto (Richie Gazzo)..
Durata: 126 minute
An: 1997
Gen: Biografic/Crima/Drama

Filmul – Donnie Brasco
..Tanarul Donnie Brasco pare a fi exact o proiectie a persoanei sale in tinerete. Il va lua sub aripa sa protectoare si sub aceasta tutela Donnie va accede imediat in varfurile ierarhiei gangsterilor. Atras de mirajul acestei lumi, Donnie pare sa uite ca de fapt el este Joe Pistone, neglijandu-si misiunea. Pe masura ce se ataseaza de Lefty, Donnie isi da seama ca ii va fi cumplit de greu, daca nu imposibil sa-l dea pe acesta pe mana FBI-ului cand sefii sai i-o vor cere.

Donnie Brasco (1997) subtitrat
Server 1

Server 2