Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 2nd, 2018

Film – Dovada – Proof (2005) Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal

Dovada

poster Proof (2005)Proof, dramă, film american, regia John Madden; O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Venetia.
În rolurile principale: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal.

Povestea unei tinere femei enigmatice, urmarita de trecutul tatalui ei si de umbra propriului viitor, care exploreaza legaturile dintre geniu si nebunie, tandretea relatiilor dintre tati si fiice si natura adevarului si a familiei.
Bazat pe piesa de teatru omonima a lui David Auburn, laureata cu premiul Pulitzer, “Proof” spune povestea unei fiice devotate (Paltrow) care trebuie sa treaca peste suferinta provocata de moartea tatalui sau (Hopkins) – un matematician al carui geniu a fost umbrit de nebunie – si va trebui sa-si infrunte temerile si emotiile pe care le-a ascuns multa vreme..

Caseta film Proof
Titlul original: Proof
Regia: John Madden
Scenariul: Rebecca Miller
Distributia: Gwyneth Paltrow (Catherine Llewellyn, the protagonist), Anthony Hopkins (Robert Llewellyn, Catherine and Claire’s father), Jake Gyllenhaal (Harold “Hal” Dobbs, a former student of Robert’s), Hope Davis (Claire Llewellyn, Catherine’s sister), Danny McCarthy (Cop), Tobiasz Daszkiewicz (Limo Driver)..
Durata: 100 minute
An: 2005
Gen: Drama/Mister

Filmul – Dovada
..Ea se va obisnui cu absenta tatalui sau cu ajutorul unuia dintre fostii studenti ai lui (Gyllenhaal) care cauta prin notitele tatalui ei in speranta de a descoperi o bucatica din fostul lui geniu. Pe cand incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca geniul lui, pe care ea l-a mostenit, ar putea avea un pret dureros, sora ei (Davis) despre care nu mai stia nimic, soseste pentru a o ajuta sa puna in ordine lucrurile ramase in urma tatalui lor.

Dovada – Proof (2005) subtitrat
Server 1

Server 2

About the Author