Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 18th, 2023

Film – Draga mea mamă – Mommie Dearest (1981)

Draga mea mamă

poster Mommie Dearest (1981)Mommie Dearest, dramă psihologică, film american, regia Frank Perry.
In rolurile principale: Faye Dunaway, Steve Forrest.

Caseta film Mommie Dearest (1981)
Titlul original: Mommie Dearest
Regia: Frank Perry
Scenariul: Robert Getchell, Tracy Hotchne, Frank Perry, Frank Yablans
Distributia: Faye Dunaway (Joan Crawford), Diana Scarwid (Christina Crawford (adult), Mara Hobel (Christina Crawford (child), Xander Berkeley (Christopher Crawford (adult), Jeremy Scott Reinbolt (Christopher Crawford (child), Steve Forrest (Gregg Savitt), Howard da Silva (Louis B. Mayer), Rutanya Alda (Carol Ann), Harry Goz (Alfred Steele), Michael Edwards (Ted Gelber), Jocelyn Brando (Barbara Bennett), Priscilla Pointer (Margaret Lee Chadwick), Belita Moreno (Belinda Rosenberg), Alice Nunn (Helga)
Durata: 129 minute
An: 1981
Gen: Biografic/Drama

Filmul – Draga mea mamă
Joan Crawford este o actriță motivată și o menajeră maniacă, care încearcă să controleze viața celor din jurul ei la fel de strâns pe cât se controlează ea. Pentru a se pregăti de lucru la Studiourile MGM, ea se trezește la 4:00 a.m., frecându-și fața și brațele cu săpun și apă clocotită, înainte de a-și scufunda fața într-un castron de hamamelis și gheață pentru a închide porii. Helga, o nouă servitoare, crede că sufrageria lui Joan este impecabilă, dar Joan găsește un detaliu pe care l-a trecut cu vederea, își pierde cumpătul și începe să frece intens podeaua pentru a o scăpa de murdăria rămasă..

Mommie Dearest (1981)