Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 8th, 2019

Film – Dragoste ciudată – The Strange Love of Martha Ivers (1946)

poster The Strange Love of Martha Ivers (1946)The Strange Love of Martha Ivers aka Love Lies Bleeding, dramă romantică, film american, regia Lewis Milestone și Byron Haskin; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Barbara Stanwyck, Van Heflin, Lizabeth Scott,
Kirk Douglas.
Trei tineri – Martha, Walter și Sam – rămân legați pentru totdeauna de un secret cumplit. După ani de zile, Martha (Stanwick) și Walter (Douglas) sunt căsătoriți. Ea este femeie de afaceri bogată și de succes; el este un procuror districtual ambițios și cunoscut. Dar când Sam (Helfin) reapare pe neașteptate în orașul și în viața lor, încep să se acumuleze tensiuni..

Caseta film The Strange Love of Martha Ivers
Titlul original: The Strange Love of Martha Ivers
Regia: Lewis Milestone, Byron Haskin
Scenariul: Robert Rossen, Robert Riskin
Distributia: Barbara Stanwyck (Martha Ivers), Van Heflin (Sam Masterson), Lizabeth Scott (Antonia “Toni” Marachek), Kirk Douglas (Walter O’Neil), Judith Anderson (Mrs. Ivers), Roman Bohnen (Mr. O’Neil), Darryl Hickman (Sam Masterson as a child), Janis Wilson (Martha Ivers as a child), Ann Doran (Bobbi St. John), Frank Orth (Hotel Clerk)..
Durata: 116 minute
An: 1946
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Dragoste ciudată
.. Oare s-a întors pur și simplu pentru a le face o vizită sau vrea să fie plătit pentru a păstra în continuare acel secret îngrozitor ? Lizabeth Scott este o fată cu probleme, care se trezește atrasă în viața lui Sam – și în relația misterioasă pe care o are acesta cu Martha și Walter. Dragostea nu moare niciodată… nici măcar atunci când este o Dragoste Ciudată.


Dragoste ciudată – The Strange Love of Martha Ivers (1946)
subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.