Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 1st, 2020

Film – Dragoste în cerc restrâns – Sidewalks of New York (2001)

Share This
Tags

poster Sidewalks of New York (2001)Sidewalks of New York, comedie, film american, regia Edward Burns.
În rolurile principale: Edward Burns, Heather Graham, Penny Balfour.
Filmul este povestea a sase new york-ezi care intra in tot felul de combinatii amoroase. Producatorul TV, Tommy, care tocmai s-a despartit de iubita sa, are o scurta relatie cu Maria, o femei cu multe fobii, pe care o intalneste intr-un magazine de inchiriat casete. In acelasi timp Tommy se vede insa si cu agentul sau imobiliar, Annie, femeie casatorita de altfel, pe care o cunoaste in timp ce isi cauta un apartament. Annie este incantata sa inceapa aceasta relatie tocmai pentru ca sotul ei Griffin o inseala, lucru de care si-a dat seama in urma unei discutii cu o prietena foarte buna care a trecut si ea prin acelasi lucru..

Caseta film Sidewalks of New York
Titlul original: Sidewalks of New York
Regia: Edward Burns
Scenariul: Edward Burns
Distributia: Edward Burns (Tommy Reilly), Rosario Dawson (Maria Tedesko), David Krumholtz (Benjamin Bazler), Brittany Murphy (Ashley), Stanley Tucci (Griffin Ritso), Heather Graham (Annie Matthews), Dennis Farina (Carpo)
Durata: 108 minute
An: 2001
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Dragoste in cerc restrans
..Griffin, un dentist in varsta de 39 de ani, isi inseala sotia cu o chelnerita de numai 19 ani, Ashley, pe care a agatat-o intr-un parc. Fata isi da seama la un moment dat ca poate obtine mai multe de la…viata, asa ca il paraseste pentru Ben, body-guard-ul unui hotel. Acesta se afla inca in perioada de refacere dupa ce cu un an in urma a trecut printr-un divort. Fosta sa sotie este Maria, femeia cu fobii din magazinul de inchiriat casete. Majoritatea acestor relatii, atat de ciudate si de alambicate, sunt bazate pe nevoia disperata de a avea un partener, decat pe dragoste.

Dragoste în cerc restrâns – Sidewalks of New York (2001)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4