Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 10th, 2018

Film – Dragoste și moarte în Idaho – My Own Private Idaho (1991) River Phoenix, Keanu Reeves

Dragoste și moarte în Idaho

poster My Own Private Idaho (1991)My Own Private Idaho, aventură dramă, film american, regia Gus Van Sant.
În rolurile principale: River Phoenix, Keanu Reeves, James Russo.
Un film uluitor, de mare curaj, o viziune nemaintalnita pana atunci, o abordare socanta care a marcat inceputul unei noi ere in cinematografie. Aceasta pelicula, regizata de Gus Van Sant, este filmata in Portland, Oregon. Intreaga actiune a dramei este centrata pe relatia dintre Mike si Scott, doi tineri care traiesc pe strazi, vand droguri si se vand pe ei insisi, de-a valma, femeilor sau barbatilor..

Caseta film My Own Private Idaho
Titlul original: My Own Private Idaho
Regia: Gus Van Sant
Scenariul: Gus Van Sant
Distributia: River Phoenix (Michael “Mike” Waters), Keanu Reeves (Scott Favor), James Russo (Richard Waters), William Richert (Bob Pigeon), Rodney Harvey (Gary), Chiara Caselli (Carmela), Michael Parker (Digger), Jessie Thomas (Denise), Grace Zabriskie (Alena), Flea (Budd), Udo Kier (Hans)..
Durata: 102 minute
An: 1991
Gen: Aventura/Drama

Filmul – Dragoste și moarte în Idaho
..Mike (River Phoenix) este un homosexual narcoleptic linistit, care fusese abandonat de mic, iar acum traia obsedat de dorinta de a-si gasi mama. Scott (Keanu Reeves) este fiul rebel al unei familii numeroase, care a ales aceasta viata numai din dorinta de a-si face tatal sa sufere. Desi Mike este indragostit de Scott, cel din urma este in continuare heterosexual si afirma ca vagabondajul este doar o etapa pasagera in viata sa. Impreuna, cei doi prieteni pornesc in cautarea mamei denaturate a lui Mike, calatorind din Portland in Idaho si Italia.

Dragoste și moarte în Idaho – My Own Private Idaho (1991) subtitrat

About the Author