Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 4th, 2019

Film – Dragostea-i un drog – The Wackness (2008) Josh Peck, Ben Kingsley

poster The Wackness (2008)The Wackness, comedie dramă, film american, regia Jonathan Levine.
În rolurile principale: Josh Peck, Ben Kingsley, Olivia Thirlby.
In anul 1994, Luke Shapiro, un pusti traficant de marijuana, are ca preocupari principale salvarea situatiei financiare a parintilor sai si pierderea virginitatii inainte de a pleca la colegiu. Din fericire, printre clientii sai se afla si un psihiatru, doctorul Squires, cu care face sedinte de psihoterapie in schimbul cantitatilor de marijuana..

Caseta film The Wackness
Titlul original: The Wackness
Regia: Jonathan Levine
Scenariul: Jonathan Levine
Distributia: Ben Kingsley (Dr. Jeffrey Squires), Josh Peck (Luke Shapiro), Cesar Evora (Federico), Famke Janssen (Kristin Squires), Olivia Thirlby (Stephanie Squires), Fernando Colunga (Jason), Mary-Kate Olsen (Union), Method Man (Percy), David Wohl (Father Shapiro), Jane Adams (Eleanor)..
Durata: 104 minute
An: 2008
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Dragostea-i un drog
..Cum mariajul doctorului este pe butuci, situatiile celor doi seamana surprinzator de bine, asa ca fiecare are de invatat de la celalalt. Baiatul ajunge sa-si inteleaga problemele si intre timp se indragosteste de o colega de scoala, nimeni alta decat fiica profesorului.

Dragostea-i un drog – The Wackness (2008) subtitrat

Server 1
Server 2