Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 20th, 2019

Film – Drone (2017) Sean Bean, Patrick Sabongui

Share This
Tags

poster Drone (2017)Drone, thriller, film canadian, regia Jason Bourque.
În rolurile principale: Sean Bean, Patrick Sabongui, Mary McCormack.
Neil Winston este un antreprenor american ce trăiește cu un secret pe care nu l-a împărtășit nici cu soția și nici cu fiul său. El a fost contractat de armata americană să piloteze drone capabile să lovească în zone de interes pentru SUA, în țări precum Pakistan sau Afganistan. Din această postură, el e cel care a lichidat o serie de membri Al-Qaeda, însă alături de aceștia, au fost și victime colaterale printre civili. Nail are însă parte de o tragedie în familie, și anume moartea tatălui său, care îi lasă drept moștenire o barcă cu pânze, deși nu este un mare navigator. Astfel că el scoate la vânzare barca lăsată drept moștenire, și la câteva săptămâni apare la ușă sa un posibil cumpărător, în persoana lui Imir Shah..

Caseta film Drone
Titlul original: Drone
Regia: Jason Bourque
Scenariul: Paul A. Birkett, Jason Bourque
Distributia: Sean Bean (Neil Wistin), Patrick Sabongui (Imir Shaw), Maxwell Haynes (Shane Wistin), Mary McCormack (Ellen Wistin), Joel David Moore (Gary)..
Durata: 91 minute
An: 2017
Gen: Thriller

Filmul – Drone
..Imir crede însă, că Neil este cel care, cu o rachetă Hellfire, i-a omorât soția și fiica, și nu s-a lăsat până ce nu i-a dat de urmă pentru a-i cere socoteală. Însă Imir nu vine singur în această vizită, ci are cu el o geantă plină de exploziv, cu care amenința să-i arunce lui Neil toată familia în aer. Rămâne de văzut cine va câștiga în confruntarea tensionată dintre cei doi.

Drone (2017) subtitrat

Server 1
Server 2