Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 8th, 2013

Film – Drumul dreptatii – 3:10 to Yuma (2007)

poster Film - Drumul dreptatii - 3 10 to Yuma (2007) 3:10 to Yuma, western, film american aparut in 2007, regia James Mangold.
In rolurile principale: Russell Crowe, Christian Bale, Ben Foster.

Filmul “3:10 to Yuma (2007)” este remake dupa filmul cu acelasi titlu, 3:10 to Yuma, din anul 1957, regizat de Delmer Daves.

Caseta film 3:10 to Yuma
Titlul original: 3:10 to Yuma
Regia: James Mangold
Scenariul: Halsted Welles, Michael Brandt, Derek Haas
Distributia: Russell Crowe (Ben Wade), Christian Bale (Dan Evans), Logan Lerman (William Evans), Ben Foster (Charlie Prince), Peter Fonda (Byron McElroy), Dallas Roberts (Grayson Butterfield), Alan Tudyk (Doc Potter), Lennie Loftin (Glen Hollander), Gretchen Mol (Alice Evans), Vinessa Shaw (Emmy), Kevin Durand (Tucker), Luce Rains (Marshal Weathers), Luke Wilson (Zeke), Marcus Sylvester (Slick), Carmilla Blakney (Rebbi), Rio Alexander (Campos)
Durata: 122 minute
An: 2007
Gen: Aventura/Crima/Drama/Western

Filmul – Drumul dreptatii
Fermierul Daniel Evans, veteran al Razboiului Civil, este pe cale de a pierde agoniseala de-o viata deoarece ii datoreaza o suma uriasa unei persoane influente din Bisbee. Tocmai de aceea, atunci cind i se ofera ocazia de a face rost de 200 de dolari, bani care l-ar salva, el nu sta pe ginduri si accepta.

Doar ca misiunea pe care Daniel trebuie sa o duca la bun sfirsit nu este una obisnuita si nici lipsita de pericole. El trebuie sa-l escorteze pe Ben Wade, un tilhar care facea ravagii in zona jefuind diligente, pina in Contention, de unde trebuie sa ia trenul de 3 si 10 spre Yuma, localitatea unde urma sa fie judecat. In timpul calatoriei spre Contention, intre Dan si Ben se leaga o relatie speciala, bazata pe respectul pe care il au unul fata de celalalt.

Misiunea lui Dan este cu atit mai dificila cu cit pe urmele lor este banda lui Ben, condusa de un camarad al sau care nu ezita sa faca absolut orice sa-l salveze pe cel mai temut tilhar din zona.