Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 2nd, 2021

Film – Drumul terorii – The Ice Road (2021) Liam Neeson

poster The Ice Road (2021)The Ice Road, thriller, film american, regia Jonathan Hensleigh.
În rolurile principale: Liam Neeson, Benjamin Walker, Amber Midthunder.

O explozie la o mină din Manitoba face captivi 26 de mineri. Mike McCann și fratele său Gurty, un veteran al războiului irakian care suferă de PTSD și afazie, sunt angajați de o companie de transport. Când Mike îi dă un pumn altui camionar pentru că s-a referit la Gurty drept „întârziat”, ambii sunt concediați. Mike primește o alertă pentru camioane de gheață necesare în Winnipeg și decid să aplice.
Jim Goldenrod, un alt camionar de gheață, este de acord să conducă o misiune de salvare periculoasă pentru a ajuta la livrarea a trei capete de sondă la mină. Îi angajează pe McCann și Gurty, împreună cu o tânără femeie, Tantoo..

Caseta film The Ice Road
Titlul original: The Ice Road
Regia: Jonathan Hensleigh
Scenariul: Jonathan Hensleigh
Distributia: Liam Neeson (Mike McCann), Laurence Fishburne (Jim Goldenrod), Benjamin Walker (Tom Varnay), Amber Midthunder (Tantoo), Marcus Thomas (Gurty McCann), Holt McCallany (Rene Lampard), Martin Sensmeier (Cody), Matt McCoy (George Sickle), Matt Salinger (CEO Thomason)
Durata: 108 minute
An: 2021
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Thriller

Filmul – Drumul terorii
După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

The Ice Road (2021)