Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 11th, 2018

Film – Dublura – La Doublure (2006) Francis Veber

Share This
Tags

Dublura

poster La Doublure (2006)La Doublure (The Valet), comedie, film francez, regia Francis Veber.
În rolurile principale: Gad Elmaleh, Alice Taglioni, Daniel Auteuil.
Surprins de paparazzi cu Elena, amanta sa, un stralucitor topmodel, multimilionarul Pierre Levasseur incearca sa evite un divort catastrofal scornind o mare minciuna..

Caseta film La Doublure
Titlul original: La Doublure
Regia: Francis Veber
Scenariul: Francis Veber
Distributia: Daniel Auteuil (Pierre Levasseur), Richard Berry (Lawyer Foix), Gad Elmaleh (François Pignon), Alice Taglioni (Elena Simonsen), Kristin Scott Thomas (Christine Levasseur), Virginie Ledoyen (Émilie), Dany Boon (Richard), Michèle Garcia (Louise), Michel Aumont (The Doctor), Michel Jonasz (André Pignon), Noémie Lenoir (Karine), Laurent Gamelon (Paul), Karl Lagerfeld (himself), Ellie Harvie (The restaurant manager)
Durata: 86 minute
An: 2006
Gen: Comedie

Filmul – Dublura
..El ii justifica sotiei ca cea de-a treia persona care apare in fotografie este de fapt iubitul Elenei si el nu are nici un amestec. Trecatorul surprins alaturi de cei doi, Francois Pignon, este un tip de la parcare, un om simplu. Pentru a-si sustine minciuna Levasseur trebuie sa o convinga pe superba Elena sa se mute cu Pignon. Odata mutata cu acesta, Elena este ca o pasare a paradisului tinuta intr-un apartament din suburbie.

Dublura – La Doublure (2006) subtitrat

Server 1
Server 2