Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Nov 10th, 2020

Film – Dulapul – Le placard (2001) Daniel Auteuil, Gerard Depardieu

Share This
Tags

poster Le placard (2001)Le placard (The Closet), comedie, film francez, regia Francis Veber.
În rolurile principale: Daniel Auteuil, Gérard Depardieu, Thierry Lhermitte.

Caseta film Le placard
Titlul original: Le placard
Regia: Francis Veber
Scenariul: Francis Veber
Distributia: Daniel Auteuil (François Pignon), Gérard Depardieu (Félix Santini), Thierry Lhermitte (Guillaume), Michel Aumont (Jean-Pierre Belone), Michèle Laroque (Mademoiselle Bertrand), Jean Rochefort (Kopel), Laurent Gamelon (Alba), Alexandra Vandernoot (Christine), Michèle Garcia (Madame Santini), Edgar Givry (Mathieu), Armelle Deutsch (Ariane), Vincent Moscato (Ponce), Thierry Ashanti (Victor), Stanislas Crevillén (Franck)
Durata: 85 minute
An: 2001
Gen: Comedie

Filmul – Dulapul
Francois Pignon lucreaza pe post de contabil la o fabrica de cauciucuri si este pe cale sa fie concediat. Pentru a preveni acest lucru, noul sau vecin vine cu o idee originala, aceea de a imprastia un zvon ca Francois este homosexual.
Astfel, managementul fabricii se poate teme sa nu fie dati in judecata pentru discriminare sexuala. Desigur, nimic nu se intampla conform planurilor, dar schimbarile din viata lui Francois – si a altor oameni, de asemenea – sunt drastice!

Dulapul – Le placard (2001)