Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 13th, 2019

Film – Duminică, pierzi sau câștigi – Any Given Sunday (1999) Al Pacino, Dennis Quaid, Cameron Diaz

Share This

poster Any Given Sunday (1999)Any Given Sunday, dramă sport, film american, regia Oliver Stone.
În rolurile principale: Al Pacino, Dennis Quaid, Cameron Diaz.
Atunci cand Jack Rooney, o legenda a fotbalului profesionist si unul dintre favoritii antrenorului Tony D’Amato de la echipa Miami Sharks, se accidenteaza grav si este scos din joc, un tanar necunoscut in varsta de 26 de ani pe nume Willie Beamen este desemnat spre a-l inlocui. Stand multi ani pe banca de rezerve din cauza unui sir de ghinioane, Willie Beamen intuieste ca aceasta ar putea fi unica lui sansa de a-si dovedi valoarea, motiv pentru care intra pe teren cu indrazneala si îi uimeste pe coechipieri, antrenori si proprietari prin prestatiile extraordinare pe care le reuseste in urmatoarele partide, devenind repede vedeta, dar nefiind pregatit pentru a face fata succesului neasteptat..

Caseta film Any Given Sunday
Titlul original: Any Given Sunday
Regia: Oliver Stone
Scenariul: John Logan, Oliver Stone
Distributia: Al Pacino (Tony D’Amato), Cameron Diaz (Christina Pagniacci), Dennis Quaid (Jack ‘Cap’ Rooney), James Woods (Dr. Harvey Mandrake), Jamie Foxx (Willie Beamen), LL Cool J (Julian Washington), Matthew Modine (Dr. Ollie Powers), Jim Brown (Montezuma Monroe), Lawrence Taylor (Luther ‘Shark’ Lavay), Bill Bellamy (Jimmy Sanderson), Charlton Heston (Commissioner)..
Durata: 157 minute
An: 1999
Gen: Drama/Sport

Filmul – Duminică, pierzi sau câștigi
..Bătrânul antrenor Tony D’Amato începe să aibă conflicte cu noua, tânăra și atrăgătoarea președintă și co-proprietară a echipei Miami Sharks pe nume Christina Pagniacci, care dorește sa câștige foarte mulți bani de pe urma strategiilor moderne de marketing, care îi consideră pe jucatori și antrenori niște simple obiecte aflate în posesia ei și care pune la îndoială tehnicile și metodele aplicate de către D’Amato pe motiv că ar fi învechite și depășite.

Duminică, pierzi sau câștigi – Any Given Sunday (1999) subtitrat

Server 1
Server 2