Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 23rd, 2022

Film – După ce am găsit fericirea – After Ever Happy (2022)

După ce am găsit fericirea

poster After Ever Happy (2022)After Ever Happy, dramă romantică, film american, regia Castille Landon.
In rolurile principale: Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin, Louise Lombard.

Pe măsură ce iese la iveală un adevăr șocant despre familiile unui cuplu, cei doi îndrăgostiți descoperă că nu sunt atât de diferiți unul de celălalt. Tessa nu mai este fata dulce, simplă și bună care era când l-a cunoscut pe Hardin – la fel cum el nu este băiatul crud și capricios de care ea s-a îndrăgostit..

Caseta film After Ever Happy (2022)
Titlul original: After Ever Happy
Regia: Castille Landon
Scenariul: Sharon Soboil
Distributia: Josephine Langford (Tessa Young), Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Louise Lombard (Trish Daniels), Chance Perdomo (Landon Gibson), Rob Estes (Ken Scott), Arielle Kebbel (Kimberley), Stephen Moyer (Christian Vance), Mira Sorvino (Carol Young), Frances Turner (Karen Scott), Kiana Madeira (Nora), Carter Jenkins (Robert)
Durata: 119 minute
An: 2022
Gen: Drama/Romantic

Filmul – După ce am gasit fericirea
La câteva ore după ce Christian Vance îi dezvăluie lui Hardin că este tatăl biologic al lui Hardin, Hardin se întoarce la nunta mamei sale cu Tessa, unde o confruntă cu privire la înșelăciune. Vance încearcă să se explice, dar Hardin pleacă cu o sticlă de whisky. În acea seară, Tessa îl găsește pe un Hardin beat intrând în casa lui Trish și dând foc locului.
Hardin își dă seama de greșeala sa și încearcă să stingă focul, fără niciun rezultat, dar Vance sosește și îl furișează pe Hardin în spate la mașina Tessei când sosesc pompierii. Hardin se trezește în dimineața următoare și Tessa îi spune că Vance le-a spus poliției că el însuși a pus focul.
Cei doi merg cu mașina pe deal unde fac sex..

Click aici pentru toate filmele Romantice

After Ever Happy (2022)