Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 18th, 2019

Film – După furtună – After the Storm (TV Movie 2001) Benjamin Bratt, Armand Assante

poster After the Storm (2001)After the Storm, thriller acțiune, film american, regia Guy Ferland.
În rolurile principale: Benjamin Bratt, Armand Assante, Jennifer Beals.
Inspirat de o foarte scurta nuvela a lui Ernest Hemingway, Dupa furtuna e povestea unui pescar care stie locul in care s-a scufundat (dupa o furtuna!) un iaht plin cu aur si diamante. Arno (Benjamin Bratt) e nevoit sa impartaseasca secretul altui pescar, Jean-Pierre (Armande Assante), un individ oarecum dubios dar care are echipamentul necesar pentru a aduce comoara la suprafata. La prima vedere se poate spune ca peste Arno a dat un mare noroc, dar viata lui nu se schimba neaparat in bine..

Caseta film After the Storm
Titlul original: After the Storm
Regia: Guy Ferland
Scenariul: Ernest Hemingway, A.E. Hotchner
Distributia: Benjamin Bratt (Arno), Mili Avital (Coquina), Barbara Andres (Grandma Driscoll), Steven Petrarca (Thomas), Bernard Graham (Delivery Man), Armand Assante (Jean-Pierre), Nestor Serrano (Ortega), Javier Canul (Juanito), Stephen Lang (Sargeant Major Jim), Herbert Franzier (Merimac)..
Durata: 99 minute
An: 2001
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Dupa furtuna
..Un climat de suspiciune se instaleaza imediat intre el si Jean-Pierre, iar teama ca prada nu va fi impartita in mod egal ii otraveste lui Arno fiecare clipa si il face sa devina tot mai paranoic si mai obsedat de comoara. Aceasta transformare o afecteaza in primul rand pe sotia lui, Coquina (Mili Avital), pentru care Arno devine de nerecunoscut. Dupa furtuna e povestea unei mutilari sufletesti provocate de lacomie si, ca orice poveste, are in final o morala greu de ignorat.

După furtună – After the Storm (TV Movie 2001)
subtitrat

Server 1
Server 2