Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 29th, 2019

Film – Dușmanul din ape – Submerged (Video 2005) Steven Seagal, Christine Adams

poster Submerged (Video 2005)Submerged, acțiune, film american, regia Anthony Hickox.
În rolurile principale: Steven Seagal, Christine Adams, William Hope.

Chris Cody (Steven Seagal), unul dintre cei mai bine cotati mercenari din intreaga lume, este eliberat din carcera in care si-a petrecut ani buni si i se promite o gratiere pentru care garanteaza insusi presedintele Statelor Unite, daca accepta sa ia parte la o misiune ultrasecreta. Un submarin cu incarcatura nucleara a ramas captiv pe fundul oceanului, dupa ce a suferit o avarie in urma careia a fost eliberat un agent biologic mortal. Insa aceasta nu este totul: la 20.000 de stanjeni sub ape, traiesc creaturi-mutant care ameninta o data in plus echipajul..

Caseta film Submerged
Titlul original: Submerged
Regia: Anthony Hickox
Scenariul: Anthony Hickox, Paul de Souza
Distributia: Steven Seagal (Chris Cody), William Hope (Agent Fletcher), Vinnie Jones (Henry), Christine Adams (Dr. Susan Chappell), Nick Brimble (Dr. Adrian Lehder), Alison King (Damita), P. H. Moriarty (Chief), Gary Daniels (Col. Sharpe), Ross McCall (Plowden), Stephen Taylor (Luis), Peter Youngblood Hills (Doc Shock)..
Durata: 96 minute
An: 2005
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Dușmanul din ape
..Si tot in adancurile oceanului Cody se va mai confrunta cu un adevar dureros. El va constata ca, indiferent cat de periculosi ar fi monstrii ce salasluiesc pe fundul oceanului, nimic nu se compara cu ceea ce poate face omul. Inconjurat din toate partile, mercenarul constata ca va trebui sa se lupte cu trupe de teroristi, dar si sa iasa din capcana pe care i-a intins-o chiar CIA-ul.

Dușmanul din ape – Submerged (Video 2005) subtitrat

Server 1
Server 2