Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 18th, 2019

Film – E cineva acolo? – Is Anybody There? (2008) Michael Caine, Bill Milner

Share This
Tags

poster Is Anybody There (2008)Is Anybody There?, dramă, film britanic, regia John Crowley.
În rolurile principale: Michael Caine, Bill Milner, Anne-Marie Duff.
În Anglia anilor ’80, un băiețel inteligent, curios și singuratic, în vârstă de 11 ani, pe nume Edward, este crescut într-un azil de bătrâni administrat de către părinții lui. În timp ce mama sa se luptă să mențină afacerea familiei pe linia de plutire, iar tatăl său se confruntă cu o criză specifică vârstei mijlocii, simțindu-se atras de o femeie mult mai tânără decât el, pe nume Tanya. Edward dezvoltă o fascinație morbidă față de fantome. Fiind înconjurat de persoane vârstnice muribunde, copilul devine obsedat de găsirea unor dovezi despre existența vieții de apoi, înregistrând pe casete ultimele răsuflări ale rezidenților azilului..

Caseta film Is Anybody There?
Titlul original: Is Anybody There?
Regia: John Crowley
Scenariul: Peter Harness
Distributia: Michael Caine (Clarence – magician), Bill Milner (Edward), David Morrissey (Dad), Anne-Marie Duff (Mum), Leslie Phillips (Reg), Sylvia Syms (Lilian), Peter Vaughan (Bob), Thelma Barlow (Ena), Rosemary Harris (Elsie), Elizabeth Spriggs (Prudence)
Durata: 95 minute
An: 2008
Gen: Drama

Filmul – E cineva acolo?
..Fără prieteni și neglijat de părinții ocupați cu gestionarea propriilor probleme, Edward stabilește o bizară legătură de prietenie cu Clarence Parkinson, un magician retras din activitate, care suferă de demență senilă în primele faze de manifestare și care a fost internat împotriva voinței sale în acest azil din pitoreasca localitate Lark Hall. Morocănosul și irascibilul Clarence, un văduv care încă își jelește soția pe nume Annie, învață de la micuțul Edward să se împace cu trecutul și îl ajută la rândul lui pe acesta să renunțe la obsesiile legate de fenomenele paranormale și să trăiască în prezent.

E cineva acolo? – Is Anybody There? (2008) subtitrat

Server 1
Server 2