Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 25th, 2017

Film – Ea – Elle (2016)

Ea

poster Elle (2016)Elle, thriller psihologic, coproducție germano-franco-belgiană, film apărut în anul 2016, regia Paul Verhoeven; O nominalizare Oscar, 2 premii Globul de Aur, o nominalizare Cannes, 3 nominalizări Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny.
Filmul Elle (2016) se bazează pe romanul Oh…, scris de Philippe Djian.

Caseta film Elle
Titlul original: Elle
Regia: Paul Verhoeven
Scenariul: David Birke
Distributia: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling, Virginie Efira, Judith Magre, Christian Berkel, Jonas Bloquet, Alice Isaaz, Vimala Pons, Arthur Mazet, Raphaël Lenglet, Lucas Prisor
Durata: 130 minute
An: 2016
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Ea
Michèle pare indestructibilă. Șefă a unei companii de jocuri video, ea pare să se comporte la fel de distant și de crud și în viața sa personală, nu doar în cea profesională. Faptul că este atacată în propria casă îi schimbă viața pentru totdeauna. Când îl găsește pe bărbatul care a asaltat-o, amândoi sunt atrași într-un joc curios și incitant – un joc cu reguli care poate degenera în orice moment. (Cinemagia)

Ea – Elle (2016) subtitrat