Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 30th, 2023

Film – Ea, Zeița – She (1984)

Ea, Zeița

poster She (1984)She, acțiune aventură, film american, regia Avi Nesher.
In rolurile principale: Sandahl Bergman, David Goss, Quin Kessler, Harrison Muller Jr.

Filmul se bazează pe romanul She: A History of Adventure, scris de H. Rider Haggard, roman publicat în anul 1887.

Caseta film She (1984)
Titlul original: She
Titlul alternativ: She – Eine verrückte Reise in die Zukunft / Barbarian / She – A Raínha da Guerra e do Amor
Regia: Avi Nesher
Scenariul: Avi Nesher
Distributia: Sandahl Bergman (She), David Goss (Tom), Quin Kessler (Shanda), Harrison Muller (Dick), Elena Wiedermann (Hari), Gordon Mitchell (Hector), Laurie Sherman (Taphir), Andrew McLeay (Tark), Cyrus Elias (Kram), David Brandon (Pretty Boy), Susan Adler (Pretty Girl), Gregory Snegoff (Godan), Mary D’Antin (Eva), Mario Pedone (Rudolph), Donald Hodson (Rabel)..
Durata: 106 minute
An: 1984
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Ea, Zeița / Ea, Regina Războiului și a Iubirii
Amplasat la 23 de ani după un război nuclear numit „The Cancellation”, într-un ținut de triburi în război, acțiunea îi urmărește pe Tom și pe prietenul său Dick, a căror soră Hari a fost capturată de un trib puternic, Norks.
Tom și Dick au pornit să o găsească și să o salveze pe Hari, încercând să evite triburile periculoase pe care le văd pe parcurs. În cele din urmă sunt capturați de un clan matriarhal numit Urechs, condus de „She” (Sandahl Bergman). Cei doi reusesc sa scape; Forțele ei îi urmăresc, dar She decide să-i ajute în căutarea lor după ce a auzit profeția de la un văzător local. Ea și locotenentul ei Shanda se alătură lui Tom și Dick în călătoriile lor.

She (1984)