Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 3rd, 2018

Film – Elena (2011) Nadezhda Markina, Elena Lyadova

Share This
Tags

Elenaposter Elena (2011)

Елена (Elena), dramă, film rusesc, regia Andrey Zvyagintsev; Un premiu Cannes, o nominalizare Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Nadezhda Markina, Elena Lyadova.
Vladimir este un bărbat bogat, dar rece. Elena vine dintr-un mediu modest și este o soție supusă. Cei doi s-au cunoscut târziu și fiecare are copii dintr-o căsătorie anterioară. Fiul Elenei este șomer, nu are suficienți bani pentru familia lui și mereu îi cere Elenei bani. Fiica lui Vladimir e o tânără rebelă care are o relație distantă cu tatăl său..

Caseta film Elena
Titlul original: Елена
Regia: Andrey Zvyagintsev
Scenariul: Oleg Negin, Andrey Zvyagintsev
Distributia: Nadezhda Markina (Elena), Andrey Smirnov (Vladimir), Elena Lyadova (Katerina), Aleksey Rozin (Sergey), Evgeniya Konushkina (Tatyana), Igor Ogurtsov (Sasha)..
Durata: 109 minute
An: 2011
Gen: Drama

Filmul – Elena
..Un atac de cord îl duce pe Vladimir pe patul de spital, și înțelege că nu mai are mult de trăit. O scurtă întrevedere cu fiica lui, care brusc devine tandră, îl face să ia o decizie importantă: fiica va moșteni singură toată averea. Revenit acasă, anunță știrea Elenei, care înțelege că nu își va mai putea susține fiul. Soția casnică, sfioasă și supusă, pregătește un plan pentru a le da fiului și nepoților o șansă reală.

Elena (2011) subtitrat