Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 19th, 2019

Film – Eliberatorul – Crying Freeman (1995) Julie Condra, Kevan Ohtsji

poster Crying Freeman (1995)Crying Freeman, acțiune, film Canada / Franța, regia Christophe Gans.
În rolurile principale: Julie Condra, Kevan Ohtsji, Mark Dacascos.
Bazata pe o poveste populara japoneza, aceasta romantica si plina de stil aventura francezo-canadiana aduce in prim-plan succesiv efecte dintre cele mai speciale, crime executate cu sadism elegant si totusi foarte putine scene violente. Filmul urmareste aventurile lui Yo, unul dintre cei mai de temut oameni din lumea gangsterilor. Yo lucreaza pentru o misterioasa organizatie din China si primeste din partea celor mai duri capi ai ei respectul si nu numai. El primeste onoarea de a fi numit Eliberatorul, numele pe care durii il dau alesului, celui care le reprezinta interesele prin crime. Pe langa onoarea pe care el n-o doreste deloc, Yo primeste si o multime de raspunderi si obligatii care sunt mult mai importante decat dorintele proprii..

Caseta film Crying Freeman
Titlul original: Crying Freeman
Regia: Christophe Gans
Scenariul: Christophe Gans, Thierry Cazals, Laurie Finstad-Knizhnik, Roger Avary
Distributia: Mark Dacascos (Yo Hinomura / Crying Freeman), Julie Condra (Emu O’Hara), Tchéky Karyo (Detective Netah), Byron Mann (Koh, Freeman’s partner), Masaya Kato (Ryuji “The Blade” Hanada), Yoko Shimada (Kimie Hanada), Rae Dawn Chong (Detective Forge), Mako (Shido Shimazaki), Jerry Wasserman (Chief Randall), Kim Tai-chung and Kiyoto Matsumoto (Shimazaki’s bodyguards)..
Durata: 102 minute
An: 1995
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Eliberatorul
..Totusi, dupa fiecare crima savarsita, Yo varsa cateva lacrimi pentru victima in semn de regret si de iertare. Emu O’Hara, o frumoasa si talentata pictorita, este fara voie martora la momentul in care Yo ucide trei oameni pe o coasta din California. Emu picta in liniste si a asistat la oribila scena, iar Yo a observat ca frumoasa l-a vazut omorand. Chiar daca nu si-au adresat niciodata vorbe, amandoi stiau ca ea, Emu, va fi urmatoarea lui victima.

Eliberatorul – Crying Freeman (1995)