Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 21st, 2018

Film – Eliminaţi mesagerul! – Kill the Messenger (2014) [HD]

poster Kill the Messenger (2014) Kill the Messenger, crima, film american aparut in 2014, regia Michael Cuesta.
In rolurile principale: Jeremy Renner, Robert Patrick, Jena Sims.
Filmul Kill the Messenger (2014) se bazeaza pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb.

Caseta film Kill the Messenger
Titlul original: Kill the Messenger
Regia: Michael Cuesta
Scenariul: Peter Landesman, Gary Webb
Distributia: Jeremy Renner (Gary Webb), Rosemarie DeWitt (Susan Webb), Ray Liotta (John Cullen), Barry Pepper (Russell Dodson), Mary Elizabeth Winstead (Anna Simons), Paz Vega (Coral Baca), Oliver Platt (Jerry Ceppos), Michael Sheen (Fred Weil), Richard Schiff (Walter Pincus), Andy García (Norwin Meneses), Robert Patrick (Ronny Quail)..
Durata: 112 minute
An: 2014
Gen: Biografic/Crima/Drama

Filmul – Eliminati mesagerul!
La mijlocul anilor ’90, Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a strânge bani destinați finanțării armatei rebele Contras, din Nicaragua.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Inamicul public principal în SUA este consumul de droguri. Pentru a-l combate şi a-l înfrânge, e necesar un atac pe toate fronturile. De aproape un an, am dat tot mai multă atenţie unei probleme care afectează miezul bunăstării noastre naţionale: consumul de droguri.
[…]
JOHN DEUTCH A DEMISIONAT DIN CIA O LUNĂ MAI TÂRZIU.
ÎN 1998, CIA-UL A FĂCUT PUBLIC UN RAPORT DE 400 DE PAGINI, RECUNOSCÂND ASOCIEREA CU MEMBRI CONTRAS IMPLICAŢI ÎN TRAFICUL DE DROGURI.

ÎN PLIN SCANDAL CLINTON-MONICA LEWINSKY, PRESA DIN SUA A IGNORAT RAPORTUL.

Desigur există o complicitate cu filiera drogurilor aduse în SUA. Aceiaşi piloţi, aceleaşi piste, aceleaşi avioane transportau arme şi droguri şi se ştia despre asta. Los Angeles şi toate celelalte oraşe din America merită o explicaţie.

GARY WEBB NU A MAI PUTUT LUCRA CA ZIARIST.
ÎN 2004, LA ŞAPTE ANI DUPĂ DEMISIA DE LA SAN JOSE MERCURY NEWS, WEBB A FOST GĂSIT ÎN APARTAMENT, ÎMPUŞCAT DE DOUĂ ORI ÎN CAP.
MOARTEA LUI A FOST CONSIDERATĂ SINUCIDERE.

Eliminaţi mesagerul! – Kill the Messenger (2014) subtitrat