Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 31st, 2018

Film – Elizabethtown (2005) Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon

Elizabethtown

poster Elizabethtown (2005)Elizabethtown, tragicomedie romantică, film american, regia Cameron Crowe.
În rolurile principale: Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon.
Dupa ce a provocat o paguba de sute de milioane de dolari companiei de pantofi din Oregon, pentru care lucra, Drew Baylor (Orlando Bloom) este concediat pentru greseala sa si imediat este parasit si de iubita lui, Ellen. La putin timp dupa asta afla de moartea tatalui său.

Caseta film Elizabethtown
Titlul original: Elizabethtown
Regia: Cameron Crowe
Scenariul: Cameron Crowe
Distributia: Orlando Bloom (Drew Baylor),
Kirsten Dunst (Claire Colburn), Susan Sarandon (Hollie Baylor), Alec Baldwin (Phil DeVoss), Bruce McGill (Bill Banyon), Judy Greer (Heather Baylor), Jessica Biel (Ellen Kishmore), Paul Schneider (Jessie Baylor), Loudon Wainwright III (Uncle Dale), Gailard Sartain (Charles Dean), Jed Rees (Chuck Hasboro), Jim Fitzpatrick (Rusty), Paula Deen (Aunt Dora)..
Durata: 123 minute
An: 2005
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Elizabethtown
In pragul sinuciderii, Drew primeste in mod ciudat un nou scop in viata, atunci cand revine in oraselul sau natal, Elizabethtown, din Kentucky, deoarece, ca fiu unic, lui ii revine misiunea de a avea grija ca dorintele tatalui sau de pe patul de moarte sa fie duse la indeplinire.

Elizabethtown (2005) subtitrat