Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 10th, 2020

Film – Emma – Emma. (2020) Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn

poster Emma (2020)Emma., comedie drama, film Marea Britanie, regia Autumn de Wilde.
În rolurile principale: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Mia Goth.
Mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen despre cum să-ți găsești perechea potrivită este reimaginat în această nouă adaptare pentru marele ecran. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse este ca o regină care domnește fără rivală peste stupul ei în micuțul ei orășel natal..

Caseta film Emma
Titlul original: Emma.
Regia: Autumn de Wilde
Scenariul: Eleanor Catton
Distributia: Anya Taylor-Joy (Emma Woodhouse), Johnny Flynn (George Knightley), Mia Goth (Harriet Smith), Miranda Hart (Miss Bates), Bill Nighy (Mr. Woodhouse), Josh O’Connor (Vicar Elton), Callum Turner (Frank Churchill), Amber Anderson (Jane Fairfax), Rupert Graves (Mr. Weston)..
Durata: 124 minute
An: 2020
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Emma.
..Filmul e o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, dar și a chinurilor maturizării, în care Emma este nevoită să înainteze cu curaj, pentru că nu se poate abține să nu declanșeze o avalanșă de evenimente comice, romantice, dar și pline de suspans emoțional, prin deciziile ei neinspirate și gafele romantice.

Emma – Emma. (2020)