Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 3rd, 2023

Film – Era și timpul! – About Time (2013)

Era și timpul!

poster About Time (2013)About Time, comedie romantică, film Marea Britanie, regia Richard Curtis.
În rolurile principale: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy.
După încă o altă petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui, așa că se hotărăște să-și facă viața mai bună… găsindu-și o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase..

Caseta film About Time
Titlul original: About Time
Regia: Richard Curtis
Scenariul: Richard Curtis
Distributia: Domhnall Gleeson (Tim Lake), Rachel McAdams (Mary), Bill Nighy (James Lake), Tom Hollander (Harry Chapman), Lindsay Duncan (Mary Lake), Margot Robbie (Charlotte), Lydia Wilson (Kit Kat), Richard Cordery (Uncle Desmond), Joshua McGuire (Rory), Tom Hughes (Jimmy Kincade), Vanessa Kirby (Joanna), Will Merrick (Jay)..
Durata: 123 minute
An: 2013
Gen: Comedie/Drama/Romantic/SF

Filmul – Era și timpul!
..Mutându-se de la Cornwell la Londra ca să devină avocat, Tim întâlnește o fată frumoasă, dar nesigură pe ea. Mary (Rachel McAdams) se îndrăgostește și ea de el, dar un incident nefericit din călătoria lui în timp face ca cei doi să nu se fi întâlnit niciodată, de fapt. Așa că se întâlnesc din nou, și din nou, și… din nou… Într-un final, după multe călătorii în timp, Tim reușește să-i cucerească fetei inima.

Era și timpul! – About Time (2013)