Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 10th, 2018

Film – Erin Brokovich – Erin Brokovich (2000) [HD]

Erin Brokovich

poster Erin Brokovich (2000)Erin Brokovich, biografic, film american apărut în anul 2000, regia Steven Soderbergh; Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Julia Roberts, Albert Finney, Aaron Eckhart.

Caseta film Erin Brokovich
Titlul original: Erin Brokovich
Regia: Steven Soderbergh
Scenariul: Susannah Grant
Distributia: Julia Roberts (Erin Brockovich), Albert Finney (Edward L. Masry), Aaron Eckhart (George), Marg Helgenberger (Donna Jensen), Tracey Walter (Charles Embry), Peter Coyote (Kurt Potter), Cherry Jones (Pamela Duncan), Scarlett Pomers (Shanna Jensen), Conchata Ferrell (Brenda), Edward L. Masry (Diner Patron), Michael Harney (Pete Jensen), Veanne Cox (Theresa Dallavale), Scotty Leavenworth (Matthew Brown), Gemmenne de la Peña (Katie Brown), Gina Gallego (Ms. Sanchez), T. J. Thyne (David Foil), Valente Rodriguez (Donald)
Durata: 130 minute
An: 2000
Gen: Biografic/Drama

Premiile filmului Erin Brockovich (2000)
Premii Oscar 2001: Cea mai buna actrita in rol principal – Julia Roberts.
Premii Globul de Aur 2001: Globul de Aur pentru cea mai buna actrita (drama) – Julia Roberts.

Filmul – Erin Brokovich
Erin Brockovich este o mama singura, fara slujba si lipsita de noroc. Cand este data in judecata din cauza unui accident de masina, se pare ca norocul a parasit-o complet. Dar ea isi convinge avocatul sa-i dea o slujba pentru a compensa pentru ceea ce a facut pentru ea. Nimeni nu o ia in serios cu hainele pe care le imbraca si modul in care se poarta, dar totul se schimba cand incepe sa investigheze un caz in care este implicata compania de gaze si curent. (Cinemarx)

Erin Brokovich (2000) subtitrat