Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 3rd, 2018

Film – Eroii lui Kelly – Kelly’s Heroes (1970) [HD]

Eroii lui Kelly

poster Kelly's Heroes (1970)Kelly’s Heroes, război comedie, film american apărut în anul 1970, regia Brian G. Hutton.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Telly Savalas, Don Rickles, Donald Sutherland.
Un grup de soldați americani se strecoară peste liniile inamice pentru a pune mâna pe o ascunzătoare secretă a comorii naziste.

Caseta film Kelly’s Heroes
Titlul original: Kelly’s Heroes
Titlul alternativ: Kelly’s Warriors, El botín de los valientes, Los violentos de Kelly, De l’or pour les braves, I guerrieri, Герои Келли
Regia: Brian G. Hutton
Scenariul: Troy Kennedy Martin
Distributia: Clint Eastwood (Private Kelly), Telly Savalas (Master Sergeant “Big Joe”), Don Rickles (Staff Sergeant “Crapgame”), Carroll O’Connor (Major General Colt), Donald Sutherland (Sergeant “Oddball”), Gavin MacLeod (Moriarty), Shepherd Sanders (“the Turk”), Stuart Margolin (Private “Little Joe”), Jeff Morris (PFC “Cowboy”), Hal Buckley (Captain Maitland)..
Durata: 146 minute
An: 1970
Gen: Aventura/Comedie/Razboi

Filmul – Eroii lui Kelly / Camarazii lui Kelly
In timpul celui de-al Doilea razboi Mondial, un colonel german este capturat de americani, dar inainte de a putea fi interogat, un atac aerian se abate asupra unitatii unde se afla. Ex-locotenentul Kelly este cel ce se ocupa de aflarea secretelor Colonelului si dupa ce-l imbata afla ca el este capul unei misiuni secrete care transporta una din comorile germane (16 milioane de dolari in aur!) la o baza din Franta. Kelly este hotarat sa obtina aurul si planuieste ca impreuna cu cativa soldati devotati sa puna mana pe aur.

Eroii lui Kelly – Kelly’s Heroes (1970) subtitrat