Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 6th, 2023

Film – Eroul Narasim Reddy – Sye Raa Narasimha Reddy (2019)

Eroul Narasim Reddy

poster Sye Raa Narasimha Reddy (2019)Sye Raa Narasimha Reddy, aventură acțiune, film indian, regia Surender Reddy.
În rolurile principale: Chiranjeevi, Amitabh Bachchan, Sudeep.

O epopee istorică inspirată din viața lui Uyyalawada Narasimha Reddy, care s-a revoltat împotriva atrocităților companiei din India de Est cu 10 ani înainte de Răscoala șipailor.
Răscoala șipailor sau Rebeliunea indiană din 1857 este una dintre cele mai bine cunoscute și ample revolte din perioada colonizării britanice a Indiei a fost cea a trupelor autohtone cunoscute sub denumirea de sipai.

Caseta film Sye Raa Narasimha Reddy
Titlul original: Sye Raa Narasimha Reddy
Regia: Surender Reddy
Scenariul: Surender Reddy
Distributia: Chiranjeevi (Uyyalawada Narasimha Reddy), Nayanthara (Siddhamma, Narasimha Reddy’s wife), Tamannaah (Lakshmi, Narasimha Reddy’s unofficial first wife/ inamorata), Jagapathi Babu (Veera Reddy), Sudeep (Avuku Raju), Vijay Sethupathi (Raja Pandi), Lakshmi Gopalaswamy (Narasimha Reddy’s mother), Ravi Kishan (Basi Reddy), Brahmaji (Vadde Obanna), Alexx O’Nell (Watson), Mukesh Rishi (Papa Khan), Sai Chand (Subbaya)..
Durata: 171 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Istoric

Filmul – Eroul Narasim Reddy
Povestea se desfășoară cu aproximativ 10 ani înainte de primul război de independență al Indiei. Uyyalawada Narasimha Reddy este descris ca împăratul regiunii Rayalaseema din Andhra Pradesh.
Lakshmi este o dansatoare a templului, care este, de asemenea, îndrăgostită de Narasimha. După ce Narasimha își exprimă dragostea și promite că se va căsători cu Lakshmi, Reddy află că este deja căsătorit cu Siddhamma de când era copil, din cauza unui ritual care ajută la ploi în regiune.
Bătrânii îl conving pe Reddy să îndeplinească din nou același ritual cu Siddhamma. El este de acord. Aflînd acest lucru, Lakshmi încearcă să se sinucidă, dar Reddy o convinge să trăiască și îi cere să folosească dansul pentru a influența oamenii.

Eroul Narasim Reddy – Sye Raa Narasimha Reddy (2019)