Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 5th, 2020

Film – Eu cu sora mea mai mică – In Her Shoes (2005) Toni Collette, Cameron Diaz

poster In Her Shoes (2005)In Her Shoes, comedie dramă, film american, regia Curtis Hanson.
În rolurile principale: Toni Collette, Cameron Diaz, Shirley MacLaine.
Maggie (Cameron Diaz) este o petrecareata care abia a reusit sa termine liceul, schimba rapid slujbele si crede ca cea mai mare calitate a sa este sex-appeal-ul. Pentru ca este mereu intre doua slujbe, ajunge sa nu mai aiba unde sa locuiasca, si sta pe la prieteni si rude. Pentru ca nu are deloc incredere in capacitatile sale intelectuale, pretuieste mai mult cosmeticalele decat cartile si are un talent innascut pnetru a alege accesoriile si hainele perfecte pentru orice ocazie..

Caseta film In Her Shoes
Titlul original: In Her Shoes
Regia: Curtis Hanson
Scenariul: Susannah Grant
Distributia: Cameron Diaz (Maggie Feller), Toni Collette (Rose Feller), Shirley MacLaine (Ella Hirsch), Ken Howard (Michael Feller), Brooke Smith (Amy), Candice Azzara (Sydelle Feller), Richard Burgi (Jim Danvers), Anson Mount (Todd), Mark Feuerstein (Simon Stein), Eric Balfour (Grant)..
Durata: 130 minute
An: 2005
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Eu cu sora mea mai mică
..Rose (Toni Collette) este o avocata educata la Princeton care lucreaza la o importanta firma de avocatura din Philadelphia. Apartamentul ei, frumos decorat in stil antebelic, este insula in care se retrage din stresul cotidian. Preocupata mereu de munca, ea are probleme de greautate si nu se simte bine in hainele sale. Viata sa amoroasa nu exista. Singura bucurie a Rosei sunt pantofii (pentru ca se potrivesc mereu), dar din nefericire nu prea are ocazii sa-i scoata din dulap.

Eu cu sora mea mai mică – In Her Shoes (2005)

Server 1
Server 2