Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 30th, 2019

Film – Eu sunt Moșul – Call Me Claus (TV Movie 2001) Whoopi Goldberg

Share This
Tags

poster Call Me Claus (TV Movie 2001)Call Me Claus, comedie, film american pentru televiziune, regia Peter Werner.
În rolurile principale: Whoopi Goldberg, Nigel Hawthorne, Brian Stokes Mitchell.
Pentru Lucy Cullins, sarbatorile de iarna nu sunt un motiv de fericire. Cu 30 de ani in urma il rugase pe Mos Craciun sa-l ajute pe tatal ei sa se intoarca din Vietnam. Dar cand a aflat ca tatal ei fusese ucis in actiune, Lucy a dat vina pe Mosu… Acum, ca directoare al unui canal Tv de teleshopping, cauta un Mos Craciun pentru spectacolul pe care-l organizau cu ocazia sarbatorilor..

Caseta film Call Me Claus
Titlul original: Call Me Claus
Regia: Peter Werner
Scenariul: Paul Mooney, Sara Bernstein
Distributia: Whoopi Goldberg (Lucy Cullins), Nigel Hawthorne (Nick), Brian Stokes Mitchell (Cameron), Victor Garber (Taylor), Taylor Negron (Ralph), Frankie Faison (Dwayne), Alexandra Wentworth (P.A.), Melody Garrett (Mama)..
Durata: 90 minute
An: 2001
Gen: Comedie

Filmul – Eu sunt Moșul
..Printre candidati se afla si simpaticul Nick care face orice pentru a obtine slujba. Lucy ramane inmarmurita cand Nick ii marturiseste ca el este adevaratul Mos Craciun si ca, dupa 200 de ani de munca, se pensiona si inlocuitorul lui este tocmai ea, Lucy Cullins. Mai mult decat atat, daca nu accepta slujba, nu va mai fi nici un Mos Craciun, Polul Nord se va topi si potopul va acoperi intreaga lume. Cu cat incerca Nick s-o convinga ca spune adevarul, cu atat apa devenea din ce in ce mai calda… Lucy trebuie sa faca o alegere dificila!

Eu sunt Moșul – Call Me Claus (TV Movie 2001)

Server 1
Server 2

About the Author